|
Merhaba
Öncelikle altyazı ekleyemediğimiz için üzgünüz.
Türkiyede hint dili çok yaygın bir dil olmadığından dolayı çevirmen bulmak çok kolay değil.
Farkındaysanız sitemizin sağ üst köşesinde çevirmen aradığımız duyurusu mevcut.
Uygun bir çevirmen bulduğumuz anda emin olun anında altyazılı eklenecektir. Bu süreç dediğim gibi hint dilinin yaygın olmamasından dolayı uzun oluyor.açık konuşmak gerekirse belki dizi bitene kadar bile bulamayız nasip kısmet.
Ama şunu söylemek gerekirki siz izleyicilerimizin istekleri bizim için çok önemli.. Yani altyazılı eklemek varken neden yabancı dilde ekleyelim dimi ? ama işte bununda arkasında yatan illaki sebepler var. yukarıda yazdığım gibi.
Bizleri anlayacağınızı umuyor, iyi seyirler diliyorum.
diziizlep2.com
Videoları izlemeden önce ve izlerken sürekli aynı reklam bıktım valla aynı reklamı izlemekten
helal olsun şlok muhteşemsin niranjan sende bir köşede izle onları
Ben reklam yüzünden televizyonda dizi izlemiyorum. Bunlar televizyonu da geçti. Bu kadar da reklam olmaz ki.
Sitemiz normalde dizi siteleri içerisinde en az reklam yayınlayan sitedir. Ama Malesef dailymotion sitesinin bu ara aşırı abartılı bir şekilde reklam yayınlaması malesef bizim ile alakalı değil. biz videoları dailymotiona yüklüyoruz. reklamları dailymotion kafasına göre yerleştiriyor. bazen 1 tane bazen 10 tane. buna malesef biz karar veremiyoruz. bu durumdan dolayı üzgünüz. Zaten dikkat ederseniz tüm sitelerde bu şekilde. sadece bizde olan birşey değil.
Ben bu dinin tiryakisi oldum tekrar tekrar izliyorum çok güzel dizi
Fılm hıc hecan yok ve slok asta ya sevmıyorum sadece skıcı of of of :|;>
Ben fılmı ızlerken reklamı cok capuk gırıyor ve uzun oluyor bıktım
Butun amayi olanlara cox saq ol deyiram .Amma Hindistanin mili adat analari coxdu.
Bölümlere Türkçe dublajlı olanı koyduğunuz zaman yorum yazamıyorum. Sürekli hata diyor. 76. Bölümü izledim ama yorum yapamadım. Şimdi 77. Bölüme geçtim bu daha kanal 7 de yayınlanmadi buna yorum yapınca gidiyor. Bu bölümü yarın izleyeceğim. Merak ettim kaçıncı bölüme kadar gidiyor ? Bu dizi Hindistan’da bitmiş final yapılmış bir dizi. Pek tutmamış. Onlarda bölümler 20-25 dk ve hiç bir önemli gelişme yok. Şu koca bölümde bile pek önemli gelişme olmadı. Biz yine 80-90dk izliyoruz öyle güzel geliyor.
Yardim istiyoram filme bakmaqa tatli belaya 76ci bolume
Emeginize saglik. Kanaldan yayinladiktan sonra turkce cevrimi hemen upload yapiyorsunuz. Burdan hint dizilerini takip edebiliyoruz sayenizde. Ozellikle tatli bela. Tesekkurler
Şimdi baktım da finale kadar video eklemissiniz helal olsun. Ama finale bakmadım tabi 🙂 altyazı olsa devam edeceğim bölümlere de. Anlamayinca bir anlamı yok. Hintçe bilen biri yardım etsin be yoksa temmuzun sonlarına kadar bekleyeceğiz. 🙂
şulok astaya eziyet etme lütveeeeen bak yoksa artık seni sevmiycem
bir deneme yapıyoruz. bir aksilik olmazsa bu geceden sonra yine eski sisteme döneceğiz. dizi bittikten 1 saat sonra eklenecek
Cok kozel bir dizi tatli bela ama miranjan kotu adam
Tek parca izlemek istiyirem tatli bela 77ci bölume
admin tek part izlenmiyor dizi 1-2-3 part olanlarda da çok yavaş izlenmiyor ve görüntü kötü bi el atsan
Merhaba, orijinal eski bölümleri bulamiyorum, yardimci olurmusunz. Tskl
Cok guzel. Wlok nezaman babasinin gercek yuzunu gorecek yaaa cok merakediyorum.
telif hakları dolayısı ile içerik kaldırılmıştır. diyor